Ürün Sepetinize Başarıyla Eklendi
2021 ALES Pratik Paragraf Soru Bankası İndeks Kitap | İndeks Akademi Y

2021 ALES Pratik Paragraf Soru Bankası İndeks Kitap | İndeks Akademi Yayıncılık

Yazar: Kolektif
Yayınevi / Marka: İndeks Akademi Yayıncılık
ISBN
9786257691062
Boyut
16x24
Sayfa Sayısı
128
Dili
TR
%51 İNDİRİM
24,00
11,76
Stokta yok
9786257691062
775731
2021 ALES Pratik Paragraf Soru Bankası İndeks Kitap | İndeks Akademi Yayıncılık
2021 ALES Pratik Paragraf Soru Bankası İndeks Kitap | İndeks Akademi Yayıncılık
11.76
İndeks Kitap 2021 ALES Pratik Paragraf Soru Bankası İndeks Kitap Uzman Kariyer Yayınları tecrübesi ve iş birliğiyle hazırlanmıştır. Değerli adaylar, sevgili öğrenciler, Bu kitap paragrafla başı dertte olan bütün öğrencilerin elinde bulundurması gereken bir kaynaktır. Paragraf kitabımız tüm sınavlar açısından büyük kolaylık sağlayacak nitelikte hazırlanmıştır. Şimdiye kadar dakikalarınızı bir paragrafın üzerinde harcadığınız için çok pişman olacaksınız. Verilen taktikler sayesinde soru çözmenin mantığını kavrayacak ve eziyet gibi gördüğünüz paragraf sizler için eğlenceli hâle gelecektir. Önünüze çıkan tüm ÖSYM sınavlarındaki Türkçe sorularını çözebileceksiniz ve hatta çözme işini saniyeler içerisinde yapacaksınız. Unutmayın ki zamanla yarışıyorsunuz! Kitabımız işte bu yolda size kılavuzluk etmek için hazırlanmıştır. Bütün sınavlarınızda ve hayatınızda başarılı olabileceğinize canı gönülden inanıyoruz.
  • Açıklama
    • İndeks Kitap 2021 ALES Pratik Paragraf Soru Bankası İndeks Kitap Uzman Kariyer Yayınları tecrübesi ve iş birliğiyle hazırlanmıştır. Değerli adaylar, sevgili öğrenciler, Bu kitap paragrafla başı dertte olan bütün öğrencilerin elinde bulundurması gereken bir kaynaktır. Paragraf kitabımız tüm sınavlar açısından büyük kolaylık sağlayacak nitelikte hazırlanmıştır. Şimdiye kadar dakikalarınızı bir paragrafın üzerinde harcadığınız için çok pişman olacaksınız. Verilen taktikler sayesinde soru çözmenin mantığını kavrayacak ve eziyet gibi gördüğünüz paragraf sizler için eğlenceli hâle gelecektir. Önünüze çıkan tüm ÖSYM sınavlarındaki Türkçe sorularını çözebileceksiniz ve hatta çözme işini saniyeler içerisinde yapacaksınız. Unutmayın ki zamanla yarışıyorsunuz! Kitabımız işte bu yolda size kılavuzluk etmek için hazırlanmıştır. Bütün sınavlarınızda ve hayatınızda başarılı olabileceğinize canı gönülden inanıyoruz.
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kolektif

Komisyon kitapları ve Komisyon eserleri en uygun fiyat seçeneği ile kitapgezegeni.com adresinde, hemen satın almak için tıklayın.

Kapat